Recentele nopti reci au umplut adapostul de la Centrul Social de Urgenta pentru Persoanele fara Adapost din cadrul Administratiei Serviciilor Sociale Comunitare Ploiesti.
,,In ultimele nopti au existat aproape 50 de persoane care au solicitat sa fie primite in cadrul adapostului, dar inca nu s-a depasit capacitatea acestuia. Oricum, aici vin in primul rand ,,clientii’’ fideli ai adapostului.
In plus, pentru situatii de urgenta, mai exista si cateva saltele care pot fi utilizate la nevoie. Daca vremea se va inrautati si va fi necesara o suplimentare a capacitatii de cazare, cu siguranta ca vom gasi solutii pentru ca toti cei care solicita gazduire peste noapte sa fie primiti’’, ne-a precizat ieri Dan Dinu, directorul ASSC.
Oamenii strazii care nu au unde dormi si care apeleaza la serviciile oferite de centrul mentionat sunt primiti doar pe timp de noapte, intre orele 18.00 – 7.00. Tot aici, exista si posibilitatea de a face baie si a primi un ceai cald. Totusi, persoanele aflate in stare de ebrietate nu sunt acceptate in centrul amintit.

C.D.