Presedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus a vorbit, sambata, la lansarea candidatilor USL din Sectorul 1, despre “nedreptatea care i s-a facut lui Adrian Nastase”, aratand ca, mai curand decat si-ar inchipui unii, acestuia i se va face dreptate si va reveni in randurile oamenilor politici.
“Sunt foarte apropiat prieten cu domnul Adrian Nastase si sunt sigur ca mai curand decat si-ar inchipui unii i se va face dreptate si va reveni in randurile oamenilor politici, stergandu-se aceasta nedreapta umbra care s-a asezat peste cariera sa. Sa ma ierte ceilalti fruntasi ai USL, nu ma refer la ei, ca nu sunt, inca, in inchisoare”, a spus Quintus.
El a vorbit si despre George Becali, candidat din partea PNL la alegerile parlamentare din 9 decembrie, spunand ca acesta este “cel mai cinstit si crestin”.
“Este datoria poporului roman sa trimita in Parlament pe cei mai ispravnici concetateni ai nostri”, a mai spus Quintus, care si-a exprimat speranta ca va trai macar sa vada victoria USL din 9 decembrie.