Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră, traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale pe autostrăzi şi pe principalele drumuri naţionale.
Reamintim că, astăzi până la ora 21.00, circulaţia rutieră este oprită pe DN7, in judeţul Arad, din cauza unor lucrări de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată, pe tronsonul cuprins între kilometrii 573+450 metri şi 573+875 metri.
Traficul rutier se desfăşoară deviat, în ambele sensuri, pe următoarea rută ocolitoare:
 DN7 – km 573+450 metri – DJ709D – Semlac – Şeitin – DN7– km 591+318 metri – Nadlac;
Pe DN76 Şoimuş – Brad, la Şoimuş, în judeţul Hunedoara, se amenajează o intersecţie cu sens giratoriu cu autostrada A1 Deva – Orăştie. Din această cauză, traficul rutier se desfăşoară pe o variantă provizorie.
Şi în judeţul Suceava, pe DN17A Vatra Moldoviţei-Ciumârna, se circulă uşor îngreunat pe sectorul kilometric 15+800 metri – 23+430 metri, în zona unui pod afectat de inundaţii. Aceeaşi situaţie este întâlnită pe DN61 Ghimpaţi-Găieşti, la kilometrul 74.
Pentru prevenirea accidentelor grave de circulaţie, conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte regimul legal de viteză pe toate categoriile de drumuri, să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de maşinile dinainte şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.