Potrivit unui comunicat semnat de jud. Cristina Georgescu, purtator de cuvant, Curtea de Apel Ploiesti va informeaza ca vineri, 2 noiembrie 2012, intre orele 1000-1500, in „Sala de Conferinte” a Centrului Multifunctional de Pregatire Schengen Ploiesti, in cadrul Programului de formare continua in sistem descentralizat a magistratilor, organizeaza seminarul cu tema ,,Contractul colectiv de munca”.

Intalnirea va supune dezbaterii probleme legate de negocierea contractului colectiv de munca, reprezentarea partilor la negocierea contractelor colective de munca, conditiile de forma si de fond, contintul, efectele precum si modificarea, suspendarea si incetarea contractului colectiv de munca.

Seminarul va fi sustinut de doamna lector universitar doctor Elena Luminita Dima, un profesionist al dreptului cu o remarcabila experienta in domeniul juridic.

La acest eveniment au confirmat participarea judecatori din cadrul Curtii de Apel Ploiesti si al instantelor arondate acesteia, care judeca litigii in materia conflictelor de munca si asigurari sociale.

www.juridice.ro