Circulatia pe mai multe tronsoane de drumuri importante din orasul Sinaia va fi blocata total sau restrictionata, incepand de astazi, din cauza demararii lucrarilor de reabilitare a infrastructurii rutiere a localitatii. Potrivit reprezentantilor Primariei Sinaia, de astazi vor incepe lucrarile aferente proiectului finantat din fonduri europene care vizeaza reabilitarea infrastructurii publice urbane, pe tronsonul cuprins intre intersectia Bulevardului Republicii cu strada Tudor Vladimirescu si intersectia strazilor Mihail Kogalniceanu, Avram Iancu si Bulevardul Carol I (sensul giratoriu din dreptul Hotelului International).
Proiectul, finantat din fonduri europene, are o valoare de aproximativ 20 de milioane de euro si se va implementa intr-o perioada de
26 de luni. Masurile de restrictionare sau de blocare a circulatiei rutiere vor fi luate incepand de azi pe Bd. Republicii (dupa intersectia cu Str. T. Vladimirescu pana la intersectia strazilor Mihail Kogalniceanu, Avram Iancu si Bd.Carol I in sensul giratoriu de la Hotel International), tronson pe care circulatia rutiera va fi blocata pana la finalizarea lucrarilor. Traficul rutier – inclusiv transportul public de persoane – se va efectua, potrivit reprezentantilor Primariei Sinaia, astfel: pe directia Platou Izvor – Centru, circulatia autovehiculelor se va face din Bd. Republicii pe strazile T. Vladimirescu, Avram Iancu, cu iesire la intersectia strazilor Mihail Kogalniceanu, Avram Iancu si Bd. Carol I in sensul giratoriu din fata Hotelului International si continuarea pe Bd. Carol I; pe directia Centru – Platou Izvor, circulatia autovehiculelor se va realiza din Bd. Carol I – intersectia strazilor Mihail Kogalniceanu, Avram Iancu si Bd. Republicii, de la sensul giratoriu din fata Hotelului International pe strazile Avram Iancu, T. Vladimirescu si cu iesire in Bd. Republicii si dreapta pe DN1 spre Platou Izvor. Pe de alta parte, circulatia pietonala pe tronsonul inchis se va realiza fara restrictii pe toata perioada lucrarilor.
V.S.