Primul centru comercial modern din județul Prahova, Ploiești Shopping City, împlinește maine, 15 noiembrie, un an de la inaugurare. În vederea sărbătoririi evenimentului, acesta le-a pregătit celor ce îi vor trece pragul un weekend special, cu atmosferă festivă, șampanie, dulciuri, promoții, discount-uri și concursuri cu premii, inaugurand totodată pentru aceasta ocazie și patinoarul de pe terasa mall-ului.
Cei ce vor face shopping în weekend-ul 15 – 17 noiembrie în Ploiești Shopping City vor avea parte de oferte speciale și surprize în magazinele selectate. De asemenea, aceștia vor putea câștiga unul dintre miile de premii puse în joc dacă vor participa la tombola cu premii instant sau la concursurile organizate. În plus, pot avea surpriza de a se întâlni, pe culoarele centrului comercial, cu promoterii ce îi vor servi cu șampanie și dulciuri.
Totodată, weekend-ul ce marchează 1 an de la deschiderea mall-ului reprezintă și startul campaniei de iarnă.
„Un an de la lansarea Ploiești Shopping City ne-a demonstrat că prahovenii aveau nevoie de un centru comercial modern, o destinație de shopping și distracție pentru toată familia. Acum ei au la dispoziție un mix de branduri de top la nivel internațional, un food court cu o varietate culinară, dar și zone de joacă special amenajate pentru copii și posibilități de entertaiment pentru cei mari. Le mulțumim tuturor celor ce ne-au trecut pragul și îi așteptăm în weekend să sărbătorim împreună un an de Ploiești Shopping City”, au declarat reprezentanții Ploiești Shopping City.