La Gilău, în judeţul Cluj, a avut loc Campionatul naţional de mountain bike – maraton, la care printre participanţi s-au numărat şi patru sportivi de la CS Conpet Ploieşti şi unul de la Petrolul Ploieşti. Dintre cicliştii echipelor prahovene, cea mai bună performanţă a fost realizată de Georgian Popovici, component al grupării antrenate de Cornel Popa – Conpet Ploieşti.
În vârstă de 21 de ani, sportivul originar din Reşiţa şi-a trecut în palmares medalia de argint, câştigând titlul de vicecampion naţional la categoria U23. Georgian a sosit cu o întârziere de numai un minut şi 12 secunde faţă de învingător, Ionuţ Sdrăilă (Torpedo Zărneşti), străbătând cei 80 de km programaţi în 4.12,27 ore.
De menţionat că aceasta a fost cea de-a treia medalie de argint la rând câştigată de tânărul ciclist al grupării ploieştene.
La 25 de minute în urma sportivului de la Conpet a sosit Lucian Oprea, singurul reprezentant de la CS Petrolul din competiţie adjudecându-şi medalia de bronz. Locul al patrulea a revenit unui alt sportiv ploieştean, de la CS Conpet, Călin Şerban.

Detalii, în ediţia de mâine a ziarului Prahova.