Berea reduce riscul de apariţie a pietrelor la rinichi şi al ulcerului, hidratează mai bine ca apa după efort fizic, creşte colesterolul bun, menţine sănătatea oaselor si nu ingrasa.

Drojdia de bere este o sursă bogată de minerale si vitamine cu numeroase beneficii pentru frumuseţea ta. Ea contine minerale precum cromul, seleniul, proteine şi un complex de vitamine B. Berea este un produs cosmetic la îndemână oricui. Acesta netezeşte eficient părul, potrivit Romania TV.

Berea deţine numeroase calităţi nutritive graţie complexului de vitamina B. Biotina reconstruieşte structura firului de păr, reparand-o integral. Rezultatul oferit este un păr revitalizat, mai strălucitor ca niciodată. Berea este un preparat minune care împiedică căderea părului, care-ţi face podoaba capilară mai bogată şi mai îngrijită.

Berea are un conţinut redus de calciu si este bogată în magneziu, astfel împiedicând formarea pietrelor la bilă şi la rinichi.

Are efect diuretic, iar medicii chiar recomandă un pahar de bere pe zi persoanelor cu risc crescut de aparitie a pietrelor la rinichi.

Unele cercetări au demonstrat că berea are un efect antibacterian şi poate ţine departe bacteria Helicobacter pylori, cauza majorităţii ulcerelor de stomac şi un posibil factor de risc pentru cancerul de stomac.

Datorita siliciului din apă şi în special din orz, berea, menţine densitatea minerală a oaselor, mai ales la menopauză. În plus, siliciul din bere ar putea contribui la reducerea riscului bolii Alzheimer.