Controlul la genunchi pe care Hamza Younes l-a efectuat ieri şi din cauza căruia a ratat şi mini-turneul din Bulgaria nu a adus veşti prea bune pentru Cosmin Contra. Atacantul tunisian va lipsi de pe gazon circa cinci săptămâni, după ce i s-a descoperit o leziune a ligamentului colateral intern. Medicul echipei, Claudiu Stamatescu, a explicat pentru situl oficial al clubului că „nu se pune problema pentru o intervenţie chirurgicală, dar accidentarea lui Younes necesită o imobilizare a genunchiului timp de 16-18 zile, după care va urma perioada de recuperare. Va putea reveni pe teren după circa cinci săptămâni”. Younes va rata în mod cert partidele de campionat cu Concordia Chiajna, Dinamo, CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş, precum şi un meci din 16-imile de finală ale Cupei României. Tot www.fcpetrolul.ro anunţă că Manasse Enza-Yamissi a fost operat în Franţa la meniscul extern şi va reveni săptămâna viitoare în România, pentru a începe recuperarea.

petrolulpavlov15.09Pentru a suplini absenţa lui Younes, „lupii” au ales să-l testeze cu prilejul amicalului de mâine, cu Ludogorets, pe ucraineanul Yevhen Pavlov (22 ani, 1.91 m, 83 kg), provenit de la Volyn Luţk (locul 11 în Ucraina). Atacantul nu figurează în lotul pentru acest sezon al echipei la care joacă Eric Bicfalvi. Produs al Centrului de Copii şi Juniori al celor de la Volyn, Pavlov a adunat 11 meciuri pentru diferitele echipe ale clubului, înscriind 24 de goluri.

Altfel, partida din Bulgaria nu va mai avea loc mâine de la ora 19.00, ci de la 17.30, fiind devansată la solicitarea ploieştenilor, care ar fi dorit, chiar, ca meciul să se joace astăzi, dar s-au lovit de refuzul gazdelor de la Ludogorets.

Sursa www.fairplaydeprahova.ro