Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova organizează, în data de 23.08.2013, la Centrul de Plasament Plopeni (str. Republicii nr. 8-10, Plopeni), începând cu orele 09:00, evenimentul sportiv – recreativ intitulat „Socializarea nu cunoaşte vârstă”, care este adresat copiilor, tinerilor şi persoanelor adulte cu handicap din centrele subordonate instituţiei noastre.
În cadrul acestei acţiuni, ajunsă la cea de-a treia ediție, se vor desfăşura concursuri sportive de table şi rummy, la care vor participa peste 50 de beneficiari din 9 centre de tip rezidenţial aflate în structura instituţiei noastre, și anume:
– Centrul de Plasament Plopeni – iniţiatorul şi gazda evenimentului;
– Centrul de Plasament Câmpina;
– Centrul de Plasament Filipeştii de Târg;
– Complexul de Servicii Comunitare Rază de Soare Băicoi:
– Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Handicap Mislea;
– Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională pentru Persoane Adulte cu Handicap Urlaţi;
– Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap Urlați;
– Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap Nedelea;
– Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Handicap Puchenii Mari.
Alături de beneficiarii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova, la eveniment vor participa și invitați din comunitatea locală.
Toţi participanţii vor primi premii şi diplome, iar câştigătorii vor pleca cu trofeul ,,Cel mai bun jucător de table”, respectiv ,,Cel mai bun jucător de rummy”.
Toată această sărbătoare se poate pune în scenă și datorită sponsorilor noștri: Asociația Lions Club Ploiești, S.C. Dezinser SRL, S.C. Eden Garden SRL, S.C.Morărit Vărbilău SRL, S.C. ICOTEN Florea SRL, Panex Ion, S.C. Nivami Distribution SRL, cărora le mulțumim și pe această cale.
Pentru mai multe informaţii vă puteţi adresa d-nului Ilie Vasile – șef Centrul de Plasament Plopeni, telefon: 0244.220.057.