Filip Adamovic (24 ani) s-a înrolat în tabăra campionilor de la CSU Asesoft cu obiectivul declarat de a repeta performanța din Bosnia – aceea de a cuceri titlul și de a deveni un jucător de bază în cadrul noii sale echipe. Tânărul internațional a ales să vorbească deschis despre transferul la Ploiești, despre noul sezon și așteptările sale în ceea ce privește participarea în EuroCup. Adamovic va face joncțiunea cu lotul ploieștenilor la Zlatibor, pe 22 august.

Cum ai primit oferta venită din partea Asesoftului?
Agentul mi-a spus că antrenorul Vladimir Arnautovic m-a urmărit în unele partide și îi place stilul meu. Mai apoi, am aflat că CSU Asesoft va juca în EuroCup, fapt ce m-a făcut să nu mai stau pe gânduri și să accept propunerea. Echipa are o tradiție fantastică pe plan intern și îmi doresc cel puțin un titlu în România.

Drasko Albijanic, jucător trecut prin curtea Asesoftului, îți este coleg la prima reprezentativă. Ce informații ți-a furnizat el despre organizație?
Drasko îmi este un foarte bun prieten și a oferit un vot încredere alegerii făcute. Mi-a furnizat multe informații despre Ploiești, despre jucători, antrenori și suporteri. Abia aștept să cunosc orașul în timpul liber și să mă plimb prin împrejurimi. Sunt fericit pentru că am ajuns la CSU Asesoft și sper să confirm așteptările tuturor.

Cum vezi experiența dobândită la echipa națională?
Este ceva extraordinar să evoluezi în culorile țării tale, este un sentiment aparte. Am legat multe prietenii și sunt onorat de faptul că mă regăsesc într-un asemenea colectiv. Întotdeauna am răspuns cu cea mai mare plăcere convocărilor la prima reprezentativă a Bosniei.

Sursa www.csuasesoft.ro