Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere.
În judeţul Alba, pe DN1, la ieşirea din Municipiul Alba-Iulia către Sibiu, pe tronsonul kilometric 359-361, se execută lucrări de reparaţii la suprafaţa carosabilă, motiv pentru care traficul rutier este uşor îngreunat.
Tot în judeţul Alba, la Sebeş, pe DN1/DN7, sunt momente în care, cauza numărului mare de autovehicule aflate în tranzit, se circulă în coloană.
Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, între kilometrii 105 şi 106, se execută lucrări de asfaltare. Le recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenţie când trec prin dreptul utilajelor.
Precizăm că, traficul rutier a revenit la normal pe DN2 Suceava –Siret, după ce vreme de aproximativ 45 de minute, s- a desfăşurat pe o bandă, alternativ, la kilometrul 448+500 de metri, din cauza unui accident.
Amintim că în zilele de marţi, miercuri şi joi, în intervalul orar 09.00 – 18.00, se închide circulaţia pe DN66, pe sectorul cuprins între Bumbeşti-Jiu şi Petroşani (km 93+500 – km 126), pentru executarea unor lucrări la partea carosabilă. Traficul rutier se desfăşoară deviat, pe ruta DN67 Târgu Jiu – Râmnicu Vâlcea – DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu – Sebeş – Simeria – DN66 Simeria – Haţeg – Petroşani.
La final, precizăm că secţiile regionale de poliţie transporturi nu au semnalat probleme referitoare traficul feroviar şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise.