Potrivit reprezentantilor Jandarmeriei, suporterul decedat a fost implicat într-o altercaţie în tren, iar în urma acesteia a fost împins pe una dintre uşile primului vagon. Acestuia i-a trecut trenul peste picioare, ambele fiind secţionate, nici intervenţia unui echipaj SMURD nu l-a mai putut salva.
Ceilalti suporteri prezenti in tren, insa, neaga ca suporterul ar fi fost implicat in vreun conflict, el dezechilibrandu-se si cazand din tren.
Trenul a fost oprit câteva zeci de minute în locul accidentului, dar niciunul dintre ceilalţi suporteri nu a fost lăsat să coboare. În cele din urmă, garnitura a fost lăsată să îşi continue drumul, iar suporterii Petrolului vor ajunge în jurul orei 19:30 la Bucureşti, la Gara Obor.
18:47 – Mădălin Ipatie, directorul Servicului de Ambulanţă Prahova, a declarat pentru România TV: „La ora 17.36 s-a primit prin serviciul unic de urgenţă 112 un apel pentru o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 25-30 de ani, căzută din tren între gara Crivina şi Prahova. Este vorba de un pacient găsit decedat, cu un traumatism cranian acut deschis”.
UPDATE 18:52 – Colonel Nicolae Popescu, şeful ISU Prahova: „Un bărbat în vârstă de 35 de ani a căzut din tren între localităţile Tinosu şi Crivina. Echipajul SMURD venit la faţa locului nu a putut decât să constate decesul. Trupul va fi dus la IML Ploieşti. La faţa locului se află Poliţia, SMURD şi o persoană din galeria Petrolului, rămasă pentru a da declaraţii”. Potrivit martorilor oculari, decedatul prezenta un traumatism cranio-cerebral sever.