Petrolul se va reuni luni după-amiază, iar o zi mai târziu, de la ora 18.00, suporterii vor avea ocazia să-și revadă favoriții, fiind așteptați în număr cât mai mare la ședința de pregătire programată pe stadionul ”Ilie Oană”.

După o vacanță de aproape 3 săptămâni, fotbaliștii Petrolului se întorc la pregătiri începând de luni, 16 iunie, când este fixată reunirea lotului. Pentru ziua de marți, tehnicianul Răzvan Lucescu are în plan două antrenamente, cel de după-amiază, cu începere de la ora 18.00, urmând să fie deschis atât publicului, cât și reprezentanților presei. Suporterii vor avea acces doar în tribuna a II-a a stadionului ”Ilie Oană”, astfel că intrarea în arenă să va face prin strada Mihai Bravu. Sesiunea de marți reprezintă singura ocazie a fanilor petroliști de a se reîntâlni cu elevii lui Lucescu până la revenirea acestora din cantonamentul din Slovenia și va fi un bun prilej de a face cunoștință cu noile achiziții ale echipei.

Miercuri dimineață, lupii vor efectua vizita medicală la INMS București, după care vor bifa o nouă ședință de pregătire, iar joi după-amiază vor decola spre Viena și vor ajunge la Maribor cu atocarul, în seara aceleiași zile.

Așadar, toți susținătorii galben-albaștrilor sunt invitați marți, 17 iunie, de la ora 18.00, la stadionul ”Ilie Oană”, pentru a asista la antrenamentul Petrolului.

fcpetrolului.ro