Petre Apostol

Echipa de veterani a clubului de volei Tricolorul LMV Ploieşti se va deplasa, săptămâna viitoare, la un turneu internaţional de volei, care va avea loc la Loutraki, în Grecia. Intitulată „Loutraki Volleyball Masters Cup”, competiţia este organizată cu sprijinul forului naţional elen, iar la întrecere şi-au anunţat participare, pe lângă formaţia ploieşteană, încă 33 de echipe din nouă ţări (Canada, Grecia, Ungaria, Lituania, Polonia, Rusia, Suedia, Ucraina).
Se vor disputa 73 de meciuri în patru zile de competiţii, acestea fiind organizate în trei arene diferite. Vor fi trei categorii de vârstă la secţiunea masculină (+35 ani, 40-49 ani, +50 ani) şi una la secţiunea feminină.
Tricolorul LMV va concura la categoria +35 ani, la care mai sunt înscrise formaţiile Kaman Volley (Polonia), Pamvohaikos (Grecia) şi Poseidon Loutraki (Grecia). Se va juca după sistemul „fiecare cu fiecare”, iar, la final, primele două clasate vor juca pentru trofeul competiţiei, în timp ce ultimele două se vor lupta pentru ultima poziţie de pe podium.
De menţionat că echipa ploieşteană a participat, de curând, la un turneu internaţional disputat la Bacău, la care s-a situat pe poziţia a treia, după ce la ediţia de anul trecut obţinuse locul al patrulea. Tricolorul LMV a încheiat respectiva întrecere cu două victorii şi două înfrângeri.