Deşi este junioară, având 18 ani, scrimera clubului Petrolul Ploieşti – Corina Damaschin – a fost aproape de medalii la Campionatul naţional de floretă pentru senioare, care s-a desfăşurat la Sala Floreasca din Capitală. Eleva antrenorului Ştefan Moldanschi este a patra sportivă din România în clasamentul mondial al junioarelor în primul său sezon complet la această categorie de vârstă, ocupând locul 112.
Spre deosebire de anul trecut, când a ratat calificarea între primele opt sportive, clasându-se pe locul nouă, de data aceasta Corina Damaschin a reuşit să avanseze în sferturile de finală. Însă, concurenta de la CS Petrolul a pierdut duelul pentru prezenţa în semifinale, cu Petra Magyar, de la CSU Poli Timişoara, sportivă pe care o învinsese în seriile preliminare.
Astfel, Corina s-a situat pe locul al cincilea, un rezultat bun, în cele din urmă, având în vedere faptul că aceasta a trebuit să se împartă între antrenamente şi pregătirea pentru examenul de bacalaureat.
Clubul ploieştean a mai avut-o în concurs şi pe micuţa Mihaela Dragomir, sportivă de la categoria speranţe, aceasta situându-se pe locul 16 din 24 de competitoare.

Detalii, în ediţia de mâine a ziarului Prahova.