Suporterii Petrolului s-au reîntâlnit, vineri, cu lupii în cadrul unei sesiuni de autografe la Ploiești Shopping City, prilej cu care le-au cerut galben-albaștrilor să câștige derby-ul de mâine seară.

Cu o zi înaintea marelui meci cu Steaua, elevii lui Răzvan Lucescu au avut parte de o nouă dovadă de iubire din partea susținătorilor, iar peste 350 de fani au dorit să-și revadă favoriții la Ploiești Shopping City. Suporterii au ținut să le transmită un mesaj cât se poate de clar fotbaliștilor: ”Să bateți Steaua!”, iar jucătorii le-au promis că vor face tot posibilul să-i bucure și mâine seară, mulțumindu-le, totodată, pentru atașamentul lor.

”Sunt incredibili și ne surprind mereu cu dragostea lor. Sperăm să ne bucurăm împreună și după acest meci important. Știm că va fi o atmosferă senzațională și vom da tot ce putem să învingem și să-i facem fericiți, merită din plin acest lucru”, a declarat Ovidiu Hoban, în timp ce Guilherme a fost felicitat de întreaga asistență, după ce fundașul a anunțat astăzi că va continua la Petrolul.

După o jumătate de oră de autografe și poze, în care lupii au fost sufocați de sutele de fani de toate vârstele, suporterii s-au declarat mulțumiți de faptul că și-au procurat noi amintiri cu petroliștii. Neprețuite!

fcpetrolul.ro