Marian Dima

Tehnicianul Eusebiu Tudor a revenit în ţară imediat după terminarea sezonului din Arabia Saudită, campionatul recent încheiat aducând destule satisfacţii pentru acesta. Cea mai mare – debutul ca antrenor în prima ligă, la Al Ettifaq, unde a fost „interimar” două etape, în care a realizat şi o victorie, apoi, din nou, o comportare bună cu „olimpicii”, de unde a promovat 5 jucători la prima echipă!
Din păcate, Ettifaq a retrogradat printr-un autogol marcat în ultima secundă a campionatului (!!!), sub comanda lui Ioan Andone, iar viitorul tehnicianului ploieştean în Arabia Saudită s-ar putea schimba, în sensul că Tudor este una dintre variantele pentru a prelua echipa, în eşalonul secund, Ettifaq fiind la prima retrogradare din istorie! „Până pe 31 mai aştept să se ia o decizie. Ettifaq este de departe o prioritate pentru mine” – spune Tudor, care miercuri a fost spectator la Fortuna – SCM Piteşti, iar aseară la Petrolul – FC Vaslui. „Vreau să văd cât mai multe meciuri, din obişnuinţă, pot să spun. Oricum, constat, la fiecare revenire în ţară, că sunt tot mai multe probleme în fotbalul românesc, din păcate” – spune Tudor.

Oancea rămâne sigur

La clubul saudit a „debutat” sezonul trecut şi Mihai Oancea, fost antrenor secund la Petrolul, unde a ajuns apoi şeful Centrului de Copii şi Juniori. Arabii au fost foarte mulţumiţi de Oancea, care a antrenat juniorii „A” ai lui Ettifaq, terminând pe locul 5, astfel că i-au propus un nou contract, acceptat de tânărul antrenor.