Atacantul George Alexandru Mareș a parafat, miercuri, un contract pe 4 sezoane cu gruparea lupilor, devenind astfel mezinul lotului antrenat de Răzvan Lucescu.

Mareș, care va împlini vârsta majoratului pe 16 mai, a debutant în Liga I la doar 15 ani și 10 luni în tricoul Sportului Studențesc, fiind unul dintre cei mai tineri jucători ce și-au făcut apariția pe prima scenă a fotbalului românesc. Noul fotbalist al Petrolului ocupă locul 5 în topul debutanților, clasament condus de marele Nicolae Dobrin.

După o lună în care s-a pregătit alături de galben-albaștri, Mareș a convins conducerea clubului să-i ofere un angajament valabil în următorii 4 ani, iar vârful a semnat astăzi, în prezența agentului Florin Iacob.

”Un obișnuit al loturilor naționale Under 17 și 18, George este un fotbalist de mare talent, știam acest lucru, dar în luna în care s-a antrenat cu echipa a demonstrat că este și un profesionist desăvârșit. George reprezintă viitorul Petrolului, însă sunt convins că va avea un cuvânt de spus chiar din sezonul viitor. Suntem foarte bucuroși că el a decis să semneze cu noi, având mai multe oferte pe masă, dar a fost convins de potențialul și stabilitatea clubului, precum și de obiectivele pe care ni le propunem în fiecare an”, a declarat managerul sportiv al FC Petrolul, Marius Nicolae.

La rândul său, Mareș a afirmat că semnarea contractului cu FC Petrolul reprezintă cel mai important pas al carierei sale de până acum și își dorește să demonstreze cât mai repede că, în ciuda vârstei, este un fotbalist care se poate impune: ”Atmosfera din cadrul lotului și tot ceea ce se întâmplă acum la Petrolul m-au determinat să semnez. Nu ascund că am avut și alte oferte, mult mai avantajoase din punct de vedere financiar, dar am ales să cresc în cadrul unui club stabil și cu obiective majore în fiecare an. Este cel mai moment important al carierei mele, am ajuns la o echipă de mare tradiție și sunt sigur că am luat cea mai bună decizie. Țin să mulțumesc conducerii pentru încrederea acordată și abia aștept să debutez în fața celui mai frumos public din România”.

FC Petrolul Ploiești îl felicită pe George Alexandru Mareș cu prilejul acestui eveniment și îi dorește mult succes în tricoul lupilor!

fcpetrolul.ro