Conducerea echipei campioane a luat hotărârea ca, începând cu meciurile 1 si 2 din cadrul sferturilor play-off-ului, împotriva Energiei Rovinari, accesul în Sala Olimpia să se facă pe bază de bilet. Preţul unui tichet va fi de 5 lei, fanii ploieşteni având posibilitatea de a-şi procura biletele de la Sala Olimpia, inainte de fiecare meci!, online de pe reţeaua Eventim şi de la magazinele partenere, în săptămânile premergătoare meciurilor de pe teren propriu, sau de la Stadionul “Ilie Oană”! Spectatorii îşi pot alege orice loc din sală, cu excepţia primelor 5 rânduri din spatele fiecărei bănci tehnice, dar şi a tribunei oficiale – Corpul C. Banii rezultaţi de pe urma vânzării biletelor vor fi direcţionaţi către sprijinirea baschetului juvenil ploieştean, precum şi acoperirea unor cheltuieli organizatorice.

Copiii sub 16 ani vor intra gratuit la meciurile din Sala Olimpia, în vreme ce accesul reprezentanţilor mass-media se va face pe baza legitimaţiilor de presă. Abonații își vor păstra locurile în sală și vor beneficia în continuare de extraopțiunile aferente pachetului.

“Am decis să facem acest pas pentru a intra în primul rând în normalitate. CSU Asesoft a fost singura echipă dintre cele 48 prezente în EuroCup care a lăsat intrarea liberă la toate partidele disputate acasă. Dorim, astfel, să fidelizăm suporterii celei mai de succes echipe de baschet din România şi să le oferim, la fiecare meci, câteva momente artistice asigurate de partenerii noştri. Indiferent de competiţie, preţul unui bilet va fi unul modic, de 5 lei, intrarea generală”, a declarat preşedintele executiv Ionuţ Georgescu.