Astazi, se implinesc 9 ani de cand CSU Asesoft a castigat FIBA Europe Cup, singurul trofeu inter-cluburi din vitrina baschetului masculin romanesc. Doi dintre eroii de atunci, Catalin Burlacu si Levente Szijarto au ramas pe baricade si in acest sezon in care spera sa conduca cu succes pe CSU Asesoft spre castigarea unui nou titlu de campioana.

Pe 10 aprilie 2005, în faţa a peste 3000 de spectatori prezenţi în Sala Olimpia, CSU Asesoft câştiga Final Four-ul FIBA Europe Cup. În finală, alb-albaştrii, pregătiţi pe atunci de Mladen Jojic, treceau la limită, scor 75-74, de Lokomotiv Rostov, în urma a două aruncări libere transformate de Kuzmanovic, cu 6 secunde înaintea finalului de meci.
În partida de atunci, Cătălin Burlacu izbutea 12 puncte, 3 recuperări şi 4 pase decisive, iar Levente Szijarto petrecea 9 minute pe parchet, bifand o pasă decisivă. Cu o zi înainte, în semifinale, CSU Asesoft depăşea pe BC Banvit din Turcia, cu 83-69, luându-şi astfel revanşa pentru înfrângerea suferită în ultimul act al turneul final paneuropean.
În sezonul de poveste 2004-2005 al FIBA Europe Cup, CSU Asesoft reuşea performanţa de a elimina, în drumul spre finală, echipe precum Apollon Limassol din Cipru, Spartak Euroins Sofia din Bulgaria, BC Boncourt din Elveţia şi BC Banvit din Turcia.