Dintre cele 32 de echipe care s-au întrecut în perioada 4-6 aprilie în Cupa Prieteniei la fotbal, în Ploieşti, marea câştigătoare a fost echipa „Mihai Bravu Team”, care a trecut, în finală, cu scorul de 2-1 de formaţia Arsenal Ploieşti. Ploieştenii s-au calificat în Turneul Final de Est (Bacău, 23-24 mai, unde cele mai bune 16 echipe din această parte a ţării se vor lupta pentru un loc în Marea Finală de la Rio).
Meciurile disputate la baza sportivă “Club Laguna” (nu mai puţin de 31 la număr) au strâns la start mulţi sportivi din fotbalul judeţean, în echipa câştigătoare fiind „înrolaţi” o serie de foşti divizionari C care acum joacă pentru Petrolistul Boldeşti, precum Cătălin Ionescu, Gabi Bociu, George Bridinel.
Pe lângă calificarea în Turneul Final de Est, jucătorii echipei „Mihai Bravu“ Team au primit şi un echipament complet în care să reprezinte oraşul Ploieşti în marea confruntare de la Bacău. Finaliştii de la Arsenal Ploieşti (unde a jucat fratele lui Cătălin Cursaru – Dragoş, dar şi alţi jucători din Liga A Prahova, Ciprian Neacşu şi Marius Ioniţă) au primit şi ei echipament sportiv. De amintit că, partidele acestui turneu au fost arbitrate de Ionuţ State, Constantin Pantilimonescu, Adrian Calestru şi Marin Marcel.
M. D.