SOCI 2014. A 22-a ediţie a Jocurilor Olimpice de Iarnă se încheie la Soci, ştafeta urmând să fie predată oraşului sud-coreean Pyeongchang, care va găzdui întrecererille olimpice hivernale peste patru ani. Dincolo de momentele de dramatism oferite de întrecerile de la Soci au reţinut atenţia şi câteva sportive, care nu numai că sunt frumoase, dar au fost şi competititive, cucerind medalii.
SOCI 2014. Nu mai puţin de 98 de titluri olimpice s-au acordat la Jocurile Olimpice de la Soci, 49 fiind atribuite bărbaţilor, 43 femeilor, iar şase au fost rezervate echipelor mixte.

Între prezenţele feminine sunt câteva care s-au remarcat în mod deosebit, atât prin performanţele obţinute, cât şi prin frumuseţe.

Astfel, cehoaica Gabriela Sukalova (foto sus) nu numai că este una dintre cele mai frumoase biatloniste ale momentului, dar a câştigat la Soci două medalii de argint, la ştafetă mixtă şi la 12,5 km mass start.

Schioarea austriacă Anna Fenninger i-a adus ţării sale prima medalie de aur la această Olimpiadă, la Super G, dar a cucerit şi argintul la Soci, la slalom uriaş.

O mare campioană este şi fondista norvegiană Therese Johaug, şi ea plecând de la Soci cu două medalii, un argint la 30 km liber şi bronz la 10 km clasic.
Patinatoarea sud-coreeană Yuna Kim este marea învinsă a Olimpiadei, multă lume considerând că ar fi meritat medalia de aur mai mult decât Adelina Sotnikova, cea căreia i-a fost atribuit titlul după programul liber.