Actorul Halit Erghenci va veni la Bucureşti împreună cu soţia sa, de Ziua Femeii. Vizita în capitală va dura o zi şi jumătate.

Actorul şi soţia lui vor fi cazaţi la un hotel de 5 stele din Capitală, într-un apartament luxos. Suleyman va participa la o recepţie selectă, cu circuit închis. Vor fi doar 200 de invitaţi, iar cine vrea să-l vadă pe actor trebuie sa plătească nici mai mult, nici mai puţin de 300 de euro. Pentru această vizită în Capitală, starul turc va primi 150.000 de euro.

O a doua descălecare a lui Suleyman în România va fi la malul mării, unde edilul Radu Mazăre îl va urca pe un car alegoric.

Filmul „Suleyman Magnificul” este cea mai ambiţioasă producţie turcească. A dus la revolte şi proteste fără precedent, dar şi la un număr record al celor care au vizionat filmul.

Serialul „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” a reuşit să înregistreze record după record în audienţe în peste 40 de ţări. Cu un cost de producţie de peste 600 de mii de dolari pe episod, serialul a stârnit şi controverse fără precedent.

Mulţi turci au fost revoltaţă de faptul că Suleyman a fost prezentat ca un sultan cu slăbiciuni, nu ca un conducător puternic aşa cum e descris de istorie. În Turcia, zeci de protestatari au aruncat cu ouă în studiourile unde se filma serialul.

În ciuda acestor controverse create în jurul serialului şi mai ales în jurul personajului Suleyman Magnificul, interpretul sultanului rămîne unul dintre cei mai îndrăgiţi actori ai momentului.