HCM Câmpina-CSM Ploieşti, mâine, ora 12.00, sala CN „Nicolae Grigorescu” Câmpina
În cadrul etapei a XVI-a din Divizia A la handbal masculin, va avea loc confruntarea dintre cele două echipe prahovene înscrise în competiţie – HCM Câmpina şi CSM Ploieşti. După ce în runda precedentă nu s-a putut prezenta la meciul cu Poli Miroslava Iaşi, costurile fiind prea mari pentru club, HCM Câmpina continuă să spere că va găsi, până la urmă, sprijin financiar pentru a putea încheia sezonul.
Formaţia câmpineană, pregătită de antrenorul Virgil Ivanciu, ocupă ultimul loc în clasament, la prima participare în campionat, fiind singura echipă care nu a punctat până acum.
De partea cealaltă, CSM Ploieşti, echipă fostă prim-divizionară, este clar favorita întâlnirii, gruparea antrenată de Dragoş Dobrescu şi Ion Nicolae fiind printre primele formaţii din serie, ocupând locul al cincilea, cu 24 de puncte. Iar jucătorii echipei ploieştene sunt dornici să obţină primele puncte din acest an, după ce au debutat, în etapa trecută, cu o înfrângere, pe teren propriu, în duelul cu puternica formaţie CSM Călăraşi.
În meciul direct din tur, disputat la Strejnicu, CSM Ploieşti s-a impus cu scorul de 40-13 (21-5). Partida de mâine va fi arbitrată de bucureştenii Pârvu şi Stămătoiu.
Petre APOSTOL