“Addiction“ este considerată una dintre cele mai promiţătoare trupe rock româneşti, cu sute de fani în toată ţara şi numeroase premii care dovedesc valoarea şi originalitatea pieselor sale muzicale. Solistul formaţiei este prahoveanul Victor Apetrei, a cărui activitate profesională se desfăşoară pe scenele de concerte, dar şi pe scenele de teatru, o altă pasiune a sa fiind actoria.
Solistul este absolvent al Colegiului Naţional „Al. I. Cuza” din Ploieşti şi al Facultăţii de Teatru din cadrul Universităţii „Spiru Haret” din Bucureşti. Tânărul ne-a mărturisit că dintotdeauna i-a plăcut să cânte, dar preocuparea a devenit mai serioasă în perioada în care urma cursurile liceale la Ploieşti, atunci formându-şi prima sa trupă. Tânărul a locuit la Păuleşti până când a intrat la facultate, apoi s-a mutat în Bucureşti.
Trupa „Addiction” a luat fiinţă acum câţiva ani, iar alături de Victor Apetrei din aceasta mai fac parte: Alex Muşat, Silviu Paraschiv, Răzvan Popa şi Ionuţ Drăghici, toţi fiind din Brăila.

Detalii, în ediţia de mâine a ziarului Prahova.