· Copila avea doar 11 ani când a fost abuzată sexual

O faptă cruntă a ieşit la iveală, în vara anului trecut, în comuna prahoveană Baba Ana, care a îngrozit locuitorii din zonă. Un bărbat în vârstă de 31 de ani, Constantin Titel Ciont, a fost arestat după ce şi-a violat, supus la perversiuni sexuale şi bătut fiica vitregă, în vârstă de numai 11 ani. Poliţiştii au fost anunţaţi despre agresiunile sexuale la care a fost supusă minora chiar de către mama acesteia.
Săptămâna trecută, procesul în care agresorul este judecat pentru viol a trecut de o nouă fază, la Curtea de Apel Ploieşti. Judecătorii au respins ca nefondat apelul înaintat de inculpat, acesta având, însă, dreptul la o ultimă cale de atac – recursul – care ar putea fi judecat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Constantin Titel Ciont a fost trimis în judecată la sfârşitul lunii iunie 2013, instanţa de fond, Tribunalul Prahova, decizând condamnarea acestuia la 16 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Potrivit soluţiei dată de judecători la instanţa de fond, în luna octombrie 2013, acesta a primit16 ani de închisoare pentru infracţiunea de viol în formă continuată şi alţi şase ani – pentru infracţiunea de perversiuni sexuale.

Detalii, în ediţia de mâine a ziarului Prahova.