Înainte de terminarea perioadei de transferuri din Divizia A2, echipa masculină de volei Tricolorul LMV Ploieşti a reuşit să-şi completeze lotul de jucători cu încă un sportiv cu experienţă în primul eşalon valoric.
Trupa pregătită de antrenorul Marian Anton va conta, astfel, în partea a doua a campionatului, şi pe serviciile lui Ionuţ Gabriel Ion Velicu, un jucător care, până în vara anului trecut, a evoluat pentru SCM U Craiova, echipă cu care a devenit vicecampion naţional, după finala pierdută în trei meciuri cu Tomis Constanţa.
Originar din Bucureşti şi în vârstă de 33 de ani, voelibalistul de 1.95 m joacă pe postul de centru şi a mai evoluat, de-a lungul carierei, pentru Dinamo Bucureşti, Steaua Bucureşti, SCM Bucureşti, SCM Râmnicu Sărat, Someş Dej şi Baia Mare.
Despre sosirea sa la Tricolorul LMV, Velicu ne-a declarat: „Decisesem să mă retrag după sezonul trecut, dar oficialii clubului de la Ploieşti m-au convins să vin aici, mai ales având în vedere obiectivul echipei de a promova.

Detalii, în ediţia de mâine a ziarului Prahova.