Zi de audienţe,astăzi, la Poliţia Locală Ploieşti. Şi, pentru că am intrat deja în perioada Sărbătorilor de Iarnă, şi plângerile şi reclamaţiile făcute de către ploieşteni au intrat, parţial, în acest spirit.
De exemplu, o femeie a sesizat reprezentanţilor Poliţiei Locale Ploieşti că vecinul de la parterul blocului în care locuieşte a montat instalaţii de iarnă pe… domeniul public, iar luminiţele de sărbătoare o deranjează. Mai mult decât atât, ploieşteanca a reclamat că, atunci când iese pe balconul situat la etajul unu al blocului, se sperie deseori de Moş Crăciun, o figurină ornamentală amplasată în faţa apartamentului de la parter!
Rămâne ca instituţia locală căreia i s-a adresat să-i dea răspuns în termenul legal, adică în maximum 30 de zile, ceea ce înseamnă că s-ar putea ca „pârâtul” Moş Crăciun să nu mai fie prin preajmă…
O altă situaţie mai puţin obişnuită a fost prezentată de o altă femeie, care domiciliază pe aceeaşi stradă cu doamna care se sperie de Moş Crăciun. Aceasta le-a spus poliţiştilor locali, la audienţele de ieri, că are probleme cu vecinii. Printre evenimentele pe care le-a expus ploieşteanca se regăseşte înlocuirea unora dintre… aparatele electrocasnice.

Detalii, în ediţia de mâine a ziarului Prahova.