Echipa masculină de volei Tricolorul LMV Ploieşti nu a avut prea mult timp de odihnă, mai ales că întrecerea se va relua de săptămâna viitoare. Elevii antrenorilor Marian Anton şi Mădălin Marinescu au reluat pregătirea încă din a treia zi a anului, începând cu antrenamente atât afară, pe terenul sintetic de la „Kiru-Sport”, cât şi în sală, la Complexul Sportiv „Tel George Junior”.
Perioada prea scurtă de până la restartul campionatului a împiedicat formaţia ploieşteană să realizeze un cantonament centralizat, dar aceasta se pregăteşte intensiv la Ploieşti.
De menţionat că, în pauza de iarnă a campionatului, gruparea ploieşteană s-a despărţit de doi jucători: Bogdan Mehedinţeanu şi Andrei Achimescu. Prezent alături de formaţia prahoveană încă de la debutul acesteia în Divizia A2, în 2012, Bogdan Mehedinţeanu a evoluat foarte puţin în acest sezon. Andrei Achimescu a sosit în vară la Tricolorul LMV, de la Banatul Caransebeş, grupare care a promovat în prima divizie, randamentul său nefiind, însă, cel scontat de reprezentanţii formaţiei ploieştene.

Detalii, în ediţia de mâine a ziarului Prahova.