Târgul de Turism al României este, până duminică după-amiază, ,,kilometrul zero’ al ofertelor cu discount-uri de până la 40%, destinaţii VIP, early booking-uri pentru litoral, vacanţe în rate cu un avans de la 5% sau noi destinaţii pe chartere în Turcia, Grecia şi Spania.

,,Târgul de turism din această toamnă a început destul de bine, sunt destui oameni interesaţi în special pentru vacanţele de vară şi asta arată că românii doresc să îşi rezerve, din ce în ce mai din timp, vacanţele. Noutatea este că îţi poţi rezerva o vacanţă de vară cu doar 5% avans. Este mult mai uşor pentru oameni să se decidă pentru o vacanţă deoarece nu toţi oamenii au toţi banii necesari, iar oferta cu avans de 5% este valabilă doar pe perioada târgului”, a precizat Cosmin Marinof, director naţional de vânzări TUI TravelCenter prin Eurolines.

Cosmin Marinof a mai argumentat că ‘spre deosebire de vacanţele de vară, vacanţele de Crăciun şi Revelion nu se rezervă early-booking’, de aceea, ofertele last-minute şi pentru sezonul rece sunt foarte tentante pentru turişti, însă nu la fel de ofertante precum cele din perioada estivală şi nici la fel de diversificate.

Cititi mai multe pe www.economica.net .