Trei dintre victimele accidentului produs sambata pe DN1 au fost inmormantate in cimitirul din Campina. Robertino Gherghelas, soferul masinii lovite de autoturismul sinucigasului, Florin Cioroba si Edi, fiul de 11 ani al acestuia, au avut parte de aceeasi slujba de inhumare si au fost coborati in groapa in acelasi timp, asa cum si-au gasit si sfarsitul, scrie wowbiz.ro.

Baietelul va dormi somnul de veci pe aceeasi alee cu alti ingerasi, trei tinere al cauror destin a fost curmat la fel de brusc ca si in cazul lui. Pe toate mormintele se afla multe flori si jucarii, transformand cimitirul intr-un loc de joaca pentru ingeri.

Andrada Sobaru avea 19 ani si a murit, in urma cu o saptamana, intr-un accident provocat de prietenul ei. Cei doi se aflau in masinca, cand baiatul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a prabusit de pe sosea in albia Raului Prahova. In urma accidentului, tinerii au murit.

Diana Rotaru avea 13 ani cand a murit intr-un alt accident stupid. Fata era olimpica la matematica si in ianuarie 2013 se afla intr-o tabara la Busteni, cand intr-o noapte s-a prabusit de la balconul cabanei unde era cazata. Diana a fost gasita dimineata, inghetata, de colegi.

Alice Branza avea 19 ani si, in aprilie 2009, si-a pierdut viata intr-un accident petrecut in apropiere de Campina. Tanara conducea un ATV pe dealul Muscel si, intr-una din curbele periculoase, a pierdut controlul vehiculului, rasturnandu-se in afara soselei.