MĂDĂLINA MANOLE a murit de patru ani, dar cazul sinuciderii sale suscină încă multe controverse. Scrisul Mădălinei, aşternut pe biletul de adio, a descifrat, în opinia specialiştilor, după doi ani de la sinucidea sa, motivele care au copleşit-o şi, mai apoi, au împins-o pe drumul fără de întoarcere. Studiind înţelesul vorbelor, dar şi felul în care ele au fost rânduite pe coala de hârtie, experţii grafologi au conturat personalitatea celei care a fost Mădălina Manole. Apusul carierei muzicale, la care artista credea că a ajuns, a fost unul dintre motivele sinuciderii.

Madalina Manole a murit exact în urmă cu patru ani. Pe 14 iulie 2010, una dintre cele mai mari artiste ale muzicii româneşti părăsea această lume. Vestea morţii Mădălinei Manole a lăsat o familie întreagă îndurerată, dar şi mulţi fani care şi-au arătat regretul.

Mădălina Manole a fost găsită moartă în urmă cu 4 ani, în locuinţa familiei din Otopeni, chiar în ziua în care ar fi împlinit vârsta de 43 de ani. Medicii de pe ambulanţă au găsit-o în dimineaţa zilei de 14 iulie pe podeaua din baie, într-o baltă de sânge.

Cititi mai multe pe www.romaniatv.net .