F.T.

Două case au ars, în Prahova, în noaptea de luni, 20 iulie, spre marți, 21 iulie a.c., în urma celor două incendii nefiind înregistrate, din fericire, victime omenești.
Astfel, potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova, în Sinaia, pe strada Muncii, echipajele de pompieri au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o vilă. Incendiul a mistuit podul din lemn al imobilului, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Au mai fost afectați, de asemenea, pereții, precum şi mobilierul și aparatura electrocasnică din toate cele 12 camere ale locuinței.
Pompierii au spus că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui cablu electric defect/ neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.
Și în comuna Bătrâni, echipajele de pompieri ale ISU Prahova au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă particulară, în urma căruia a ars o tonă de fân. Incendiul s-a produs din cauza jocului unor copii cu focul.