Poliția Locală Ploiești și reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, au desfășurat în cursul nopții de 17 spre 18 iulie 2015, între orele 23:00 și 03:00, o acțiune comună de supraveghere și control în parcurile ”Mihai Viteazul”, ”Tineretului”, precum și în cele amenajate în zonele Aleea Cătinei, Cina, Aurora-Vest, 9 Mai.
Acțiunea a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor antisociale, fiind legitimate de către polițiștii locali 21 de persoane și întocmite 6 procese-verbale de constatare a contravenției, conform prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, precum și Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 97/1995 privind domiciliul, reședința și actele de identitate.
În scopul asigurării ordinii și liniștii publice pe raza municipiului Ploiești, se vor efectua în continuare astfel de acțiuni comune de monitorizare a parcurilor și a zonelor cu grad ridicat de producere a faptelor antisociale.