Bogdan Chitic

Jucătorii campioanei României le-au făcut o surpriză elevilor Colegiului Naţional „Mihai Viteazul”, pe care i-au vizitat vineri, la ora prânzului, în sala de sport a instituţiei. Chiar dacă de la întâlnirea cu fanii a lipsit Ştefan Neagu, component al echipei de baschet a colegiului, dublă medaliată cu aur la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar, jucătorii ploieşteni au fost primiţi cu multă căldură de profesorul Nicolae Băcan şi de elevi.
“Astfel de acţiuni ne fac întotdeauna plăcere. Pentru noi este important să ne implicăm în viaţa comunităţii şi, totodată, să ne destindem alături de fanii noştri. Pe mulţi dintre ei i-am văzut şi la meciurile din Sala „Olimpia“, unde sperăm să ajungă şi la semifinala cu Energia. Avem nevoie de ei şi contăm pe suportul lor”, a declarat Jonte Flowers.
După ce s-au încălzit aruncând la coş din spatele semicercului, campionii au trecut la lucruri amuzante. Levente Szijarto, Jonte Flowers, Vlad Dogaru şi Andrei Ene şi-au ales, fiecare, câte o fată din public, pe care au purtat-o în spate până la linia aruncărilor libere. Ce a urmat, a primit apaluze de pe margine, din partea unui săli întregi, indiferent de rezultatul aruncărilor.
“Le-am dat o mână de ajutor fetelor, care s-au descurcat foarte bine sub privirile îngăduitoare ale profesorilor. Ne dorim cu toţii ca tradiţia unor asemenea acţiuni să continue în cadrul acestei mari familii, iar fanii să răspundă pozitiv chemării noastre de a veni în număr cât mai mare la sală”, a subliniat Levente Szijarto.
La final, elevii au fost recompensaţi cu eşarfe şi dulciuri din partea conducerii clubului, preşedintele Ionuţ Georgescu neratând ocazia de a-i invita la Sala Sporturilor „Olimpia”, la meciurile cu Energia Tg. Jiu, de miercuri, 29 aprilie, ora 19:45, şi de joi, 30 aprilie, ora 18:00.