Cristi Damian

În cursul zilei de ieri, la sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova, a avut loc tragerea la sorţi pentru optimile de finală ale Cupei României, faza judeţeană. Pentru această rundă a competiţiei “KO” s-au calificat 13 grupări de la nivelul primului eşalon fotbalistic judeţean, o formaţie din Superliga B şi două echipe din Liga B. La întrevederea de ieri, alături de oficialii forului fotbalistic judeţean, au luat parte şi reprezentanţii a patru formaţii: Petrolistul Bodeşti (Daniel Richită), CS Păuleşti (Adrian Banu), CS Blejoi (Paul Mâinea) şi AS Tufeni Băicoi (Gheorghe Chiotoroiu). În prezenţa acestora a avut loc tragerea la sorţi, stabilindu-se următorul program competiţional:
CS Ceptura – Progresul Drăgăneşti
Fortuna II Poiana Câmpina – CS Păuleşti
AS Tufeni Băicoi – Petrolistul Boldeşti
Voinţa Gornet – Teleajenul Văleni
CS Cornu – CSO Plopeni
Unirea Cocorăştii Colţ – AFC Băneşti-Urleta
Prahova Tg. Vechi – Avântul Măneciu
Carpaţi MEFIN Sinaia – CS Blejoi
Jocurile se vor disputa miercuri, 1 aprilie, de la ora 17.00, pe terenul primei grupări menţionate, într-o singură manşă. În caz de egalitate după încheierea celor 90 de minute regulamentare, vor urma două reprize de prelungiri şi, după caz, lovituri de departajare.

Pe teren neutru

Una dintre dorinţele reprezentanţilor echipelor a fost aceea ca din turul următor, cel al sferturilor de finală, jocurile să se dispute pe teren neutru. La următoarea întâlnire cu reprezentanţii formaţiilor calificate în turul următor al Cupei României se vor stabili programul jocurilor şi stadionele pe care vor avea loc partidele decisive.