Polițiștii din Bușteni au fost sesizați, în seara zilei de 16 octombrie, în jurul orei 17.00, de către o femeie, că a fost agresată fizic de către un bărbat.
După cum se menționează într-o informare a IPJ Prahova, „din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că, în cursul zilei de 16 octombrie a.c., între femeia în vârstă de 36 de ani, din Bușteni, administratoare a unei societăți comerciale, și bărbatul de 58 de ani – tot din oraș -, care îndeplinește o funcție de autoritate publică, ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma unei neînțelegeri.
Ulterior, conflictul a degenerat, iar bărbatul ar fi lovit-o pe femeie în zona capului și ar fi dat-o afară din biroul în care a avut loc conflictul.
În urma altercației, femeia nu a necesitat transportarea la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.
Persoanei în cauză (femeii – n.n.) i-au fost aduse la cunoștință drepturile prevăzute de Legea 26/2024 privind ordinul de protecție.
Totodată, i-a fost pus la dispoziție formularul de cerere privind emiterea unui ordin de protecție de către instanța de judecată (pe care, potrivit unor surse judiciare, nu l-a completat – n.n.).
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și purtare abuzivă.”
Tot potrivit aceleiași surse judiciare, bărbatul ar deține o funcție publică în cadrul Primăriei Bușteni.