Parlamentarul Bogdan Toader deschide lista candidaților PSD Prahova la Camera Deputaților, cu care social-democrații se prezintă în fața alegătorilor prahoveni la scrutinul din 1 Decembrie 2024.
”Am privilegiul de a vă informa că voi deschide lista candidaților Organizației PSD Prahova pentru Camera Deputaților la Alegerile parlamentare din 1 Decembrie 2024. Este, bineînțeles, o poziție care mă onorează și responsabilizează deopotrivă! Pe această cale, îmi asum, încă o dată, misiunea de a vă reprezenta drepturile cu același respect, precum și pentru a promova în Parlamentul României principiile social-democrate și măsurile asumate la nivelul echipei noastre în scopul creșterii veniturilor, a puterii de cumpărare a românilor și a nivelului de trai. De asemenea, mulțumesc colegilor mei pentru încrederea acordată, pentru susținerea primită în toți acești ani și îi asigur că vom rămâne aceeași echipă puternică și unită, cu obiective importante de realizat pentru cetățeni. Întotdeauna, în Parlamentul României, voi susține, cu prioritate, interesele județului Prahova și ale cetățenilor săi. Cu responsabilitate, pentru o dezvoltare sustenabilă și coerentă”, a transmis Bogdan Toader după prezentarea oficială a listelor PSD Prahova la alegerile parlamentare.
În mandatul 2020-2024, Bogdan Toader a fost vicepreședinte al Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților și membru al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului pentru sprijinirea procesului de aderare a României la OCDE, începând cu luna aprilie 2023.