Professional Farmaline îți dovedește încă o dată cât de mult ține la sănătatea ta! Cu scopul de a încuraja pacienții noștri să fie preocupați în mod activ de sănătatea lor, vom lansa în toate farmaciile noastre campania „Circuitul Sănătății”, în cadrul căreia cunoștințele tale medicale vor fi răsplătite cu premii. Între 3 octombrie și 30 noiembrie, intră în oricare dintre farmaciile Professional Farmaline ca să-ți testezi cunoștințele și să învârți „Roata cu Premii”!

Professional Farmaline – dedicată sănătății tale de 23 de ani

Professional Farmaline a apărut din dorința de a oferi o gamă completă de servicii farmaceutice care să satisfacă nevoi cât mai diverse ale pacienților. Ne interesează să oferim cele mai bune produse medicale, la prețuri corecte, dar și consiliere personalizată.

De aceea, echipa noastră de farmaciști beneficiază de instruire continuă, astfel încât să le poată oferi clienților o consiliere cât mai adecvată și sfaturi indispensabile pentru un stil de viață sănătos.

Professional Farmaline are un laborator propriu în care farmaciștii noștri creează preparate personalizate adaptate nevoilor tale, dar și un site online, pfarma.ro, de unde poți comanda produse medicale diverse, de calitate, care îți vor fi livrate acasă.

De ce să participi la campania „Circuitul Sănătății”

Ești genul de persoană care urmărește emisiuni de tip trivia și știe toate răspunsurile? Atunci o să te încânte în mod deosebit campania „Circuitul Sanatatii”, care se va desfășura între 3 octombrie și 30 noiembrie în toate farmaciile Professional Farmaline. Am conceput această inițiativă cu gândul de a susține și premia clienții noștri preocupați de sănătatea lor, cei care au informații despre sănătate și dorința de a și le îmbogăți.

Regulamentul campaniei e foarte simplu: intri în orice farmacie Professional Farmaline în perioada mai sus menționată, faci o achiziție de minimum 30 de lei și ai șansa să învârți „Roata cu Premii”. Poți face asta și dacă achiziția ta a costat sub 30 de lei, cu condiția să răspunzi corect la o întrebare legată de sănătate. Premiile sunt produse farmaceutice sau preparate de laborator, dar și cadouri surpriză!

Nu ne interesează dacă ai mai cumpărat de la noi sau dacă abia ne-ai descoperit, orice persoană pasionată de sănătate e binevenită să participe. Te așteptăm să-ți testezi cunoștințele medicale, să învârți Roata și să câștigi împreună cu noi!

Pentru Professional Farmaline sănătatea ta primează

„Circuitul Sănătății” e doar una dintre inițiativele prin care Professional Farmaline își arată dedicarea față de pacienți. Farmaciile noastre oferă servicii farmaceutice complete, care te ajută să îți monitorizezi sănătatea, să ții sub control vulnerabilitățile și să adopți un stil de viață sănătos.

Oferim gratuit serviciul de vaccinare antigripală în toate farmaciile Professional Farmaline, care sunt centre de testare de Covid și vaccinare autorizate de Ministerul Sănătății.

Pacienții noștri știu că educația medicală este una dintre principalele noastre misiuni! Întotdeauna încercăm să le oferim cea mai bună consiliere, atât în farmacii, cât și pe rețelele sociale, unde farmaciștii noștri sunt mereu pregătiți să răspundă nevoilor lor, fie că e vorba de sfaturi de sănătate sau de utilizarea unor dispozitive medicale cum ar fi testele de depistare a consumului de droguri. Toate acestea pentru că ne dorim să promovăm sănătatea și să încurajăm pacienții să fie mai implicați și mai informați.

Sperăm că te bucură veștile despre „Circuitul Sănătății” și că ți-au trezit pofta de concurs. Hai în farmaciile noastre să te premiem! Găsești toate detaliile despre campania noastră pe www.pfarma.ro și pe rețelele sociale.

Professional Farmaline – Știință pentru sănătate!