Florin Stângă și Sergiu Hanca au prefațat, ieri, înfruntarea dintre UTA și Petrolul, programată mâine, de la orele 18.00, la Arad.
„Ne așteaptă o deplasare grea, întâlnim un adversar bun, care are, acum, și un moral foarte ridicat, după victoria obținută, în etapa trecută, pe terenul CFR-ului. UTA are în componență jucatori valoroși, de viteză, care pot face diferența în duelurile „unul la unul” și, pentru a obține cele trei puncte, trebuie să facem un meci perfect din toate punctele de vedere. Trebuie să fim concentrați în fiecare moment al jocului, să respectăm strategia pregătită și să jucăm până la ultimul fluier cu pasiune, cu ambiție și cu determinare.”
„Le promitem fanilor că vom da tot ce avem mai bun la ora jocului, astfel încât să obținem un rezultat pozitiv. Îi rog din suflet să fie alături de noi, pentru că numai împreună putem fi mai puternici. De asemenea, îi asteptam și pe 12 octombrie, la meciul de Centenar, să vină în număr cât mai mare, să ne încurajeze și să ne bucurăm împreună de acest eveniment” , a spus secundul Florin Stângă .
Sergiu Hanca, jucător de bază al echipei noastre, a declarat , la rândul său: «Știm cu toții ce fel de echipă este UTA și ce stare de spirit este la fiecare meci la Arad, pe acel stadion și cu acei suporteri! Toate partidele sunt grele, oricine poate să bată pe oricine, avem un campionat foarte echilibrat, în care cu două victorii consecutive ești sus, la fel de bine cum cu două eșecuri ajungi jos! Suntem pregătiți, venim după o serie de rezultate bune și, cu siguranță, vom da maximum astfel încât să ne întoarcem cu puncte acasă”.
”Fiecare meci îl pregătim la victorie și cel mai important lucru, de la care trebuie să pornim de altfel, este să menținem starea de spirit și să fim la fel ca până acum, să avem aceeasi atitudine. Ar fi păcat să dăm cu piciorul la tot ceea ce am făcut până acum, așa că trebuie să rămânem umili în continuare, să muncim la fel, și eu spun că suntem pe drumul cel bun. S-a creat o unitate, o stare de spirit foarte bună în rândul lotului, până acum a fost o călătorie frumoasă și sper să o ținem așa în continuare”.
Desigur, un rezultat pozitiv la Arad, ar mai apropia un pic echipa ploieșteană de obiectivul propus – calificarea în Play-off. Meciul se anunță, însă, foarte greu…