F.T.

Peste 50 de polițiști au fost angrenaţi, ieri, într-o razie de amploare în stațiunile Azuga, Sinaia și Bușteni, aceasta având ca scop ­combaterea faptelor cu violență din mediul stradal.
Potrivit IPJ Prahova, «în activități au fost angrenați polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, de ordine publică, rutieră, investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, aceştia fiind sprijiniți de lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Ca și în acțiunile precedente de acest tip, s-a urmărit prevenirea și combaterea oricăror fapte cu violență pe stradă, identificarea persoanelor urmărite în temeiul legii, precum și depistarea participanților la traficul rutier care încalcă normele legale privind circulația pe drumurile publice și pun în pericol siguranța traficului rutier».
Acțiunea a făcut parte dintr-o serie de măsuri continue luate de Poliția Română la nivelul tuturor inspectoratelor judeţene, pentru asigurarea unui climat de siguranță și descurajare a activităţilor infracționale, IPJ Prahova anunţând că «astfel de activități vor continua și în perioada următoare».