Bogdan Toader, deputat PSD Prahova și președinte al organizației ploieștene a Partidului Social Democrat, va lua cuvântul, în cadrul Summitului ”Rădăcini și Aripi”, care va avea loc sâmbătă, 21 septembrie, la Casa de Cultură a Studenților din Ploiești, începând cu ora 14.00.
”Mă simt onorat să fiu invitat ca speaker la Summitul Rădăcini și Aripi, alături de oameni inspiraționali care aduc perspective unice și valoroase. Este o oportunitate să pot împărtăși din experiențele mele despre ce înseamnă să fii un lider dedicat comunității, dar și despre responsabilitatea pe care o avem cu toții de a contribui la viitorul nostru comun. Acest summit este creat pentru tinerii care își doresc să își găsească propriul drum, să profite de oportunitățile care le pot schimba viața și să viseze la un viitor mai bun, ancorat în valorile lor”, este mesajul transmis de parlamentarul prahovean, care va vorbi despre ce înseamnă să fii un lider dedicat oamenilor, dar și viziunea și responsabilitatea pentru comunitate.
„Rădăcini și Aripi” este un Summit dedicat tinerilor care își doresc să-și construiască viața după propriile reguli, să se descopere și să-și găsească propriul drum. Evenimentul aduce împreună șase speakeri inspiraționali, fiecare cu o perspectivă valoroasă, menită să motiveze și să ajute tinerii să înțeleagă oportunitățile disponibile, din mai multe puncte de vedere. Astfel, participanții vor afla cum să își găsească drumul și să profite de oportunitățile care le pot schimba viața, cum să folosească tehnologia și AI-ul pentru a-și crește potențialul, dar și cum să rămână ancorați în valorile proprii și să-și îmbrățișeze rădăcinile, dar să-și deschidă aripile către noi orizonturi. Organizatorul evenimentului este Asociatia ARES’EL, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Ploiești.