Noi ce-am mai putea adăuga în afară de postarea ISU Prahova? Nimic! Pe cale de consecință, o redăm integral:
«În aceste momente grele pentru locuitorii comunelor puternic afectate de inundații, solidaritatea celor din jur reprezintă acea luminiță de la capătul tunelului, speranța de a merge mai departe. Solidaritatea autentică nu este o valoare străină românilor. Timpul ne-a demonstrat că, ori de câte ori situația o impune, românii știu să fie alături de cei care trec prin momente de cumpănă și să ofere o mână de ajutor. În aceste zile, alături de alte forțe implicate în a oferi sprijin locuitorilor din comunele inundate din județul Galati, pompierii salvatori militari au depus și continuă să depună eforturi considerabile pentru a oferi speranța unui “nou mâine” comunităților gălățene.
Fie că vorbim despre acțiunile pentru curățarea gospodăriilor afectate de inundații, îndepărtarea aluviunilor de pe drumuri sau a materialelor care blochează căile de acces, protejarea bunurilor rămase și încă funcționale, subliniază devotamentul și grija pompierilor salvatori pentru semenii lor.
Printre cei peste 1.000 de pompieri din 27 de unități subordonate IGSU se află și cei pe care îi vedeți mai sus, tineri pompieri de la ISU Prahova.
Umăr la umăr, alături de colegii lor și cu tehnica aflată în dotare, sunt solidari scopului de a salva vieți».