V. S.

Primăria Valea Doftanei organizează, în zilele de 6,7 și 8 septembrie, cea de-a XXI-a ediție a Festivalului Cașcavelei, un eveniment de tradiție care atrage mii de vizitatori în comuna din nordul județului Prahova. Totul se va desfășura pe stadionul de fotbal din Trăisteni-Podul Ristii, unde se vor afla la vânzare renumitele produse tradiționale precum Cașcaveaua de Valea Doftanei, brânză de burduf, pastramă, dulcețuri și articole de artizanat.
Însă, așa cum au anunțat reprezentanții Primăriei Valea Doftanei, în fiecare zi, atmosfera va fi întreținută de DJ și completată de programul artistic al Asociației Tinerilor din Valea Doftanei și al altor ansambluri. Seara, de la ora 18:00 până la ora 23:00, numeroși artiști vor urca pe scena amenajată special pentru concerte, printre artiștii care vor evolua fiind Boney M Experience, Vali Vijelie, Andrei Bănuță (6 septembrie), Andia, Annes, Shondy (7 septembrie), No Mercy, Raluka, Oana Radu (8 septembrie).
Copiii vor avea amenajat un parc de distracții, unde vor putea petrece câteva ore în aer liber, într-una dintre cele mai frumoase localități rurale din județul Prahova. Duminică seară, festivalul se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.