V. S.

Prahova a avut o delegație de câteva zeci de membri de partid, reprezentanți ai organizației județene, la Congresul Partidului Social Democrat, desfășurat sâmbătă la Romexpo. Președintele PSD Prahova – Virgiliu Daniel Nanu, președintele PSD Ploiești – Bogdan Toader, președintele OFSD Prahova – Beatrice Gîjman, parlamentarii Rodica Paraschiv, Laura Moagher, Radu Oprea, prefectul Emil Drăgănescu, primari, consilieri județeni și locali cu state vechi sau aleși la scrutinul din iunie s-au aflat în sala unde Marcel Ciolacu a fost reales în funcția de președinte al Partidului Social Democrat și desemnat candidatul formațiunii la alegerile prezidențiale din acest an.
Virgiliu Daniel Nanu, președintele filialei Prahova a Partidului Social Democrat: ”La Congresul Partidului Social Democrat, am avut ocazia să luăm decizii esențiale pentru viitorul României. Cu două teme majore pe agendă – alegerea noii conduceri a partidului și desemnarea lui Marcel Ciolacu ca și candidat la Președinția României, am ales o echipă dedicată și competentă. Marcel Ciolacu este liderul de care țara are nevoie pentru a aduce stabilitate și succes. Sub conducerea sa, sunt convins că PSD va continua să reprezinte cu demnitate interesele românilor și să câștige încrederea acestora în viitoarele alegeri. Succes, Marcel! România are nevoie de tine!”.
Deputatul social-democrat Rodica Paraschiv, care a făcut parte din delegația prahoveană la Congresul Partidului Social Democrat: ”A venit timpul să avem un Președinte pentru toți! Un Președinte care să unească, nu să dezbine: Marcel Ciolacu! Va fi un Președinte al României care nu va mai împărți țara între Dreapta și Stânga, între bugetari și privați, între românii din urban și cei din rural, între săraci și bogați. Va fi Președintele tuturor românilor!”.