Deşi inegalӑ la prima vedere, disputa dintre CS Blejoi și Voluntari – fosta prim divizionară și semifinalistă a Cupei – a fost o partidӑ jucatӑ până la ultima fază. Iar „ultima minge” nu a vrut sӑ fie şutul blejoianului Robert Tudor din min. 90+2, când mingea a ,,ţopӑit” ȋn bară, ci cel al lui Nicolae Carnat din min. 90+3, care a adus o victorie ,,in extremis” oaspeţilor mult mai galonaţi.
A fost un meci aprig, cu o barӑ ,,la vinclu” a lui Sebastian Guiu (12) şi o deschidere de scor a oaspeţilor, reuşită prin prahoveanul Alberto Cӑlin (16). A urmat o revenire pe tabelӑ a bӑieţilor noştri prin şuturile superbe ale lui Ely Ionescu (30) şi Robert Tudor (73), apoi o egalare pe final, golul oaspeților venind din piciorul lui Angelo Cocian (82). A mai fost un penalty (oare a fost???) ratat de Carnat (88), apoi fiecare echipӑ a trecut de la agonie la extaz şi invers cu cele douӑ faze din prelungiri.
Blejoiul părăsește Cupa, dar arată că sunt premise pentru un sezon … de play-off.

CS Blejoi – FC Voluntari 2-3
Marcatori: Cr. Ionescu (30), R. Tudor (73) / A. Călin (16), Cocian (82), Carnat (90+3)
CS Blejoi: Cotolan – A. Şerban, Ov. Costache, Tudorache, Drӑgoi – Cr. Ionescu (76 Şchiopu), I. Dima (cpt) (63 Popenciu), Mӑnescu, Niţescu – Guiu (63 Bӑlaşa), R. Tudor. Antrenor: Rӑzvan Vlad.
FC Voluntari: Maxim – Alexe, Crişan, Andreş, Mitrea (69 Şuteu) – A. Cӑlin (74 Gȋţ), Voican 46 Panoş), Toma, D. Andrei (46 Cocian) – Fantiś, Marvin (46 Carnat). Antrenor: Claudiu Niculescu.
Avertismente: R. Tudor (46), Mӑnescu (59), Cotolan (78), Drӑgoi (80)/Marvin (37)
Arbitri: Dorin Burloiu (Galaţi), Daniel Vlase (Galaţi), Marian Negurӑ (Mangalia)
Observator pentru arbitri: Laurenţiu Ionașcu (Buzӑu)
Delegat de joc: Mihnea Zaharia (Bucureşti)