Atacantul Nana Dwomoh Akosah-Bempah și mijlocașul Fabricio Baiano Santos de Jesus sunt, oficial, jucatorii echipei Petrolul, cei doi semnând angajamente valabile pentru următorul sezon, cu clauză de prelungire și pentru stagiunea 2025-2026!
În vârstă de 26 de ani, Nana Dwomoh Akosah-Bempah este născut în Statele Unite, la Delaware, având și cetățenie ghaneză. Nana joacă pe postul de atacant, iar ultima dată s-a aflat sub contract cu gruparea israeliană de eșalon secund Hapoel Acre, pentru care a bifat 42 de partide și patru goluri marcate pe parcursul ultimelor două stagiuni.
De-a lungul carierei, Nana a mai evoluat în Africa de Sud, pentru Black Aces FC/Cape Town City, All Stars FC, Orlando Pirates și Cape Towns Spurs, iar mai apoi în Europa, pentru două cluburi din Cehia, FK Motorlet Praga și FK Pardubice.
La rândul său, mijlocașul central brazilian Fabricio Baiano Santos de Jesus are 32 de ani și o experiență importantă în ligi puternice din Europa și din America de Sud.
Baiano are la activ 81 de prezențe în primul eșalon din Turcia, acolo unde a evoluat pentru Genclerbirligi și Rizespor, 36 în prima ligă din Portugalia, pentru Maritimo, și 11 în Serie A braziliană, cu Vasco da Gama, Coritiba și Fortaleza! Alte borne din CV-ul jucătorului au fost Novo Hamburgo, Macae, Avai și Londrina,
toate cluburi braziliene, și, de la începutul acestui an, la SC Sagmihara, formație japoneză de eșalon trei.
Cei doi mai trebuie să aștepte până vor căpăta dreptul de muncă în România, procedura pentru extracomunitari fiind mai complicată, astfel că vor trece câteva săptămâni până la debutul efectiv.