În dimineața zilei de 7 iulie a.c. , pompierii prahoveni au fost alertați că pe Centura de Vest a Ploieștiului a avut loc un accident rutier, la fața locului ajungând o autospecială de lucru cu apă și spumă, două echipaje de descarcerare, o ambulanță SMURD tip B și o alta, de tip C.
„În urma evenimentului rutier, un bărbat în vârstă de 42 de ani a decedat” informează reprezentanții ISU Prahova.
De asemenea, și IPJ Prahova a precizat într-un comunicat de presă faptul că „polițiștii Serviciului Rutier au fost alertați că pe Drumul Național 1, în afara localității Ploiești, a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări la fața locului a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu glisiera metalică ce separă sensurile de deplasare. În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului auto”.
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, în cadrul unui dosar penal deschis ce are ca obiect săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.