F. T.

 

UPDATE : În baza probatoriului administrat, față de femeia de 49 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca  astăzi , 20 iunie,  să fie prezentată unității de parchet competente.

ȘTIREA INIȚIALĂ : Azi, în jurul orei 13.30, polițiștii Secției nr. 1 de Poliție au fost alertați că o femeie ar fi încercat să incendieze o clădire din municipiu, aceasta fiind imobilizată înainte de comiterea faptei. Conform unei informări a IPJ Prahova, „din primele verificări a reieșit faptul că o femeie, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Ploiești, ar fi intrat în sediul unei instituții publice din oraș și ar fi vărsat un lichid inflamabil în incinta acesteia.
Femeia în cauză ar fi exprimat faptul că intenționează să incendieze clădirea. Aceasta a fost imobilizată, înaintea comiterii faptei, de către lucrătorii Poliției Locale, prezenți în clădire. Ulterior, femeia a fost preluată de polițiști și condusă la sediul unității de poliție, în vederea audierii. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la distrugere”.
Potrivit unor surse, clădirea în cauză este chiar Primăria Ploiești!